Κυριακή 4 Ιουλίου 2010

ΟΤΑΝ Ο ΜΙΛΤΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΣΤΟΜΑΤΑ





Όταν ανακοινωθηκε ο Σολαρι απο το αποελ, αθλητικογραφοι συγκεκριμενης ιστοσελιδας,το χαρηκαν περισσοτερο απ τους οπαδους του και μαλιστα φροντισαν να το δειξουν μεσα απ τα αρθρα τους. Οι συγκεκριμενοι κυριοι που εχουν και την απαιτηση να τους αποκαλουμε δημοσιογραφους,εγραψαν ο καθενας απο δυο αρθρα για την επιστροφη του παιχταρα Αργεντινου που θα αναστατωνε τις αντιπαλες αμυνες οπως ελεγαν. Βεβαια στο τελος οταν ο Σολαρι ηρθε στην Κυπρο και τελικα απ οτι φανηκε ηταν και εγκυος, κανενας δεν βγηκε να πει ουτε για παραπανισια κιλα ουτε για παιχτη που θελει δυο μηνες και εικοσι επισκεψεις στα bodyline για να θυμιζει ποδοσφαιριστη.

Τελοσπαντων, η εμφανιση του Σολαρι δεν μας απασχολει και ουτε ειμαστε ρατσιστες με τους χοντρους. Αλλωστε εμεις ενδιαφερομαστε και δινουμε εμφαση σε ωραιες παρουσιες τυπου Λιζ και οχι για ξανθους ψηλους σεντερ φορ. Αυτα για τους αλλους τους πουστηδες που παρακαλουν παιχτες τους να την βγαλουν εξω για να την δουν. Ειναι και το αλλο που τους φωναζει η 9 να μην σταματησουν τις πιπες. Σολαρι βγαλτην εξω και απ την αλλη να τους φωναζουν μην σταματε τις πιπες. Τυχαιο; Δεν νομιζω. Πουστηδες εκ γενετης.

Παλι θα παρεξηγηθω. Μην νομισετε οτι εχω προβλημα με τους πουστηδες. Αντιθετα οταν βλεπω τον Σταθη και τον Δημητρη να παιρνουν την μπαλα απ το κεντρο του γηπεδου και να γαμουν οποιον πουστη βρουν μπροστα τους τελειωνοντας στον Χιωτη, το χαιρομαι ιδιαιτερα και καβλωνω και μονο με την ιδεα.

Ξεφυγα και βγηκα εκτος θεματος. Παμε στα δικα μας. Οι κυριοι αυτοι που λετε, δυο μερες κανουν τις παπιες. Εσκασαν, εκλεισαν τα στοματα τους και ουτε λογος για την μεταγραφη του Λουα Λουα. Μα ουτε ενα αρθρο ρε παιδι μου; Για την μεγαλυτερη φετινη μεταγραφη; Μαλλον το καταπιαν το γελιο απ την επιστροφη του ασωτου (γνωστος ο τροπος που εφυγε ο Εστεμπανος για την Μεξικανικη Πουμας και την ρητρα που απο 200 χιλιαδες εγινε 30 χιλιαδες). Ή καλυτερα τους εκανε να το καταπιουν ο Μιλτης.

Τελικα αυτον τον προεδρο δεν πρεπει να τον φωναζουμε Μιλτη. Πρεπει να τον φωναζουμε "υποκοσμο". Ριχνει βομβες τυπου Λουα Λουα για να κλεισει στοματα.


Υ.Γ Ο Γιοβανοβιτς περιμενει τον Εστεμπαν να κοψει το φαγητο ή να γεννησει; Τετοια κοιλια δυσκολο να εγινε απ το πολυ φαγητο. Λες;

Υ.Γ 2 Περαστικα σας κυριοι και εχετε στην διαθεση σας 60 λεπτα για να μαθετε αν η μεταγραφη Λουα Λουα ηταν καλυτερη απ του Σολαρι.

Υ.Γ 3 Με την μεταγραφη του Σολαρι μας βαλατε σε μπελαδες. Θα μας κανει μηνυση ο Ζε Ελιας που τον λεγαμε χοντρο. Φιγουρινι ο Βραζιλιανος μπροστα στον Αργεντινο σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου