Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Πλανο κουτουρου και ο θεος βοηθος

Καλα αυτοι δεν εχουν υποθεση. Κατα τα αλλα θελουν να μας ανταγωνιστουν στο νεο πρωταθλημα και θελουν να λεγονται και σοβαρη ομαδα με σοβαρο προπονητη.

Οταν εφτασαν λοιπον στον Αρχαγγελο τα μαντατα για την μεταγραφη Λουα Λουα, σημανε κοκκινος συναγερμος. Κυριο ζητουμενο για τους παραγοντες τους, ειναι να βρουν τροπο να πεισουν τα αρνια τους οτι ολα πανε καλα και οτι δεν πρεπει ν ανησυχουν για την μεγαλη μεταγραφη της Ομονοιας. Αφησαν λοιπον σχεδιασμους και πλανα και αποφασισαν να στρωθουν στην δουλεια για εξευρεση δυο νεων επιθετικων για την ομαδα τους.

Βλεπετε στις υπολοιπες γραμμες ειναι υπερπληρεις και αυτο που χρειαζονται ειναι δυο επιθετικους. Ο Τρικοφσκι, ο Σολαρι δεν τους κανουν. Ο Μιροσαβλιεβιτς που απο Οκτωβριο θα ειναι ετοιμος να προσφερει και αυτος δεν τους κανει. Και θελουν οχι εναν αλλα δυο καλους επιθετικους.

Κινησεις εντυπωσιασμου, απλα για να κρατησουν και τους λιγους οπαδους που πηγαινουν στο γηπεδο. Κινησεις εντυπωσιασμου για να καταφερουν να κοψουν πανω απο δυο χιλιαδες διαρκειας. Κινησεις εντυπωσιασμου που πρεπει να μας χαροποιουν αφου βλεπουμε στον μισητο αντιπαλο να συμβαινουν πραγματα και καταστασεις που βιωναμε εμεις τα προηγουμενα χρονια απο μια διοικηση που δεν διαφερει και πολυ απ την δικη τους.

Πρωτα εφτασαν στο σημειο να φερουν εναν παιχτη με δυο συμμετοχες τα τελευταια δυο χρονια. Εναν παιχτη με περιτα κιλα. Και αυτο μονο και μονο επειδη καποτε ηταν αγαπητος στις ταξεις των οπαδων τους. Ουσιαστικα μεταγραφη με πολυ ρισκο, που εχει μοναδικο σκοπο να κλεισει τα στοματα των οπαδων και να καλυψει τις οποιες αλλες μεταγραφικες κινησεις δεν εγιναν και δεν θα γινουν παρολο που ειναι αναγκαιες.

Μετα νομισαν οτι με το να φερουν εναν νεαρο επιθετικο, μπορουν να πεισουν τα αρνια τους οτι η ομαδα τους δεν θελει ριζικη ανανεωση και να τους κλεισουν τα ματια.

Η ομαδα τους γερασμενη με 30χρονους και 35χρονους στο ροστερ χρειαζοταν και χρειαζεται ριζικη ανανεωση. Με τους παιχτες που εχει αυτη την στιγμη δεν εχει κανενα μελλον, κατι που ελεγαν και οι ιδιοι λιγο πριν το τελος της αγωνιστικης περιοδου που μας περασε. Αντι αυτου ανανεωσαν συμβολαια σε 35χρονους, κρατησαν τους περισσοτερους παιχτες τους, τους οποιους οι ιδιοι θεωρουσαν περσι ξοφλημενους και εφεραν αλλους 30χρονους.

Καποτε τα ζουσαμε και εμεις αυτα και ειδατε στο τελος που καταντησαμε. Να κανουμε διαδηλωσεις εξω απο τα γηπεδα για να γλυτωσουμε την Ομονοια απ την καταστροφη. Αυτους να δουμε ποιος θα τους γλυτωσει οταν και αν η ομαδα τους μεινει για δευτερη χρονια χωρις τιτλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου