Πέμπτη 15 Ιουλίου 2010

ΜΠΑΜ ΜΠΟΥΜ ΚΑΙ ΚΛΑΙΝΕ ΑΚΟΜΑ!!!





Λογω τεχνικων προβληματων ηταν αδυνατο ν ανανεωσουμε το blog μας παρολο που η τριφυλλαρα ειχε τον πρωτο της επισημο αγωνα.

Με την επιλυση των προβληματων στον γαμημενο τον υπολογιστη, επανερχομαστε κατω απο ευχαριστες συνθηκες, με την ανακοινωση ακομη μιας μεγαλης μεταγραφης αυτης του Αντρεα Αβρααμ απο τον Απολλωνα.

Ηρθε λοιπον ξαφνικα η μεταγραφη εκει που δεν το περιμενε κανεις. Και απο χθες το βραδυ δεν εχει κοιμηθει κανεις απο τους αλλοθρησκους.

Κλαμα οι αποελιστες που τις τελευταιες μερες τους παραμυθιαζουν οι αθλητικογραφοι για δηθεν εσωτερικες μεταγραφες...Την μια ο Σικορα, την αλλη ο ΝΕΚ κατα κοσμο Νεκταριος Αλεξανδρου την αλλη ο Μαριος Ηλια και παει λεγοντας...Μεχρι και τον Πανο Κωνσταντινου που βαρεθηκαν στην ΑΕΛ τις μαλακιες που εκανε στο 90, προσπαθησαν να μας τον παρουσιασουν ως αξιολογη μεταγραφη.

Ακουσαν λοιπον τα αρνια την ανακοινωση της Ομονοιας για το νεο μπαμ. Και αρχισαν παλι τα γνωστα τροπαρια.. Περισσοτερο απο ενα εκατομμυριο ο Απολλωνας, υπουργικο συμβουλιο για υλοποιηση της μεταγραφης, ευτυχως που δεν μας ειπαν και για κονδυλι απ την Ευρωπαικη Ενωση.

Δεν πειραζει προβατακια μου. Μακαρι εμεις να βλεπουμε την Ομονοια να ενισχυεται σημαντικα και να ξεφευγει πολυ απο εσας και εσεις να συνεχιζετε ετσι. Να συνεχισετε να καλυπτετε τις δικες σας αδυναμιες με διαφορα παραμυθακια. Οταν εμεις θα σηκωνουμε το 21ο εσεις να μιλατε για πρωταθληματα επιχορηγημενα.

Ασε που στο τελος αρχιζει να μας αρεσει. Στα διαφορα στεκια οταν ακουμε τον καθε κλαμενομουνακη να συνδεει τα μπαμ μπουμ με την κυβερνηση Χριστοφια τους ενισχυουμε τα παραμυθια. Οπως ψες το βραδυ που πηγαμε να σπασουμε πλακα με τους αποελιστες. Και δωστου κλαμα τα πορτοκαλι προβατα..Μπεεεε μπεεεε...Τους ειπαμε λοιπον οτι ο Απολλωνας πηρε 3 εκατομμυρια ευρω για τον Αβρααμ ενω και ο παιχτης εκτος απο τα λεφτα που θα παιρνει θα γραφεται και ανεργος με την βοηθεια του υπουργειου εσωτερικων και του υπουργειου εργασιας και θα παιρνει μισθο και απο το επιδομα ανεργειας..Η πλακα; Το πιστεψαν και βρηκαν και ακομη εναν λογο να δικαιολογησουν το γιατι η ομαδα τους θα παρει και παλι τον πουλλο. Μας λενε ναι ρε παιδια αφου τους βοηθα ο Χριστοφιας εις βαρος των Κυπριων φορολογουμενων.

Απο χθες το βραδυ συμφωνα με δικες μας πληροφοριες εχει ενεργοποιηθει ολοκληρος ο μηχανισμος τους για να μην γινει η μεταγραφη ή για να προσπαθησουν να χρησιμοποιησουν την μεταγραφη για να πληξουν την Ομονοια. Και αρχισαν τα τηλεφωνηματα να πεφτουν βροχη. Πρωτα προς την εταιρια του Απολλωνα, οπου εκει πηραν τις εξηγησεις γιατι ηταν αναγκαια η πωληση του Αβρααμ. Με 38 διαρκειας που πατε ρε; Οχι Αβρααμ και τις τριχες απο το μουστακι του Σαββιδη πρεπει να πουλησετε.
Μετα αφου καταλαβαν οτι σωστα εγινε η πωληση του Αβρααμ στην Ομονοια και οτι ο Μιλτης εκανε για ακομη μια φορα το θαυμα του, αρχισαν τα τηλεφωνα στον καθε καημενο παραγοντα του σωματειου του Απολλωνα για να βγει να πει τα δικα του παραμυθακια στα ΜΜΕ...

Και οντως ετσι εγινε. Βρηκαν τον πιο βλακα απ ολους και αυτος δεν τους χαλασε το χατηρι. Ο μεχρι τωρα αγνωστος παραγοντας που δεν τον ξερουν ουτε οι παιχτες του Απολλωνα βγηκε να μας μιλησει για την Ομονοια που δηθεν χτιζει κομματικο μελλον...ΧΑΧΑΧΑ..

Δεν θ ασχοληθουμε αλλο μ αυτον τον αγνωστο δηθεν παραγοντα που σιγουρα δεν συγκαταλεγεται αναμεσα στον εκπληκτικο αριθμο των 38 διαρκειας. Οταν θ αγορασει διαρκειας θα μπορουμε να τον λαβουμε υποψιν. Μεχρι τοτε ας καθισει στον καναπε του κανοντας απεργεια πεινας για τα μπαμ του Μιλτη. Περαστικα ρε φρουτο και τον Μαη αν με το καλο το σηκωσουμε θα σου στειλουμε ομοιωμα να το χεις να μας θυμασαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου